Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Запрошуємо ФОПів громади до участі у конкурсі міні-грантів «Сміливі»!

Дата: 29.05.2023 13:28
Кількість переглядів: 64

✅️Даний конкурс проводиться в контексті підтримки відновлення України, учасники мають можливість залучити до 70 тис. грн. на мікропідприємництво та самозайнятість!

➡️Запрошуємо до участі:

🟠у категорії «самозайнятість» – безробітні жінки та чоловіки віком 20-55 років, які мають бізнес-ідею та готові до її реалізації і зареєстровані / перереєстровані на території, підконтрольній Україні. (Перевага надається учасникам, що належать до категорій: внутрішньо переміщені особи, ветерани, військовослужбовці, родини військовослужбовців, люди з інвалідністю, жінки, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства).
🟠у категорії «мікропідприємництво» – жінки та чоловіки віком 20-55 років, які мають досвід підприємницької діяльності (щонайменше 3 міс. до оголошення конкурсу, мають зареєстровану юридичну особу або зареєстровані як ФОП) і зареєстровані/перереєстровані на території, підконтрольній Україні. (Перевага надаватиметься мікропідприємствам (ФОП, юр.особи), що мають на меті в рамках конкурсу створити додаткове робоче місце для вразливих категорій населення, зокрема для: внутрішньо переміщених осіб, ветеранів, військовослужбовців, родин військовослужбовців, людей з інвалідністю, жінок, що постраждали від домашнього та гендерно обумовленого насильства).

⛔️Грантова підтримка не може бути використана на оплату праці, закупівлю сировини та матеріалів, орендну плату за приміщення, логістику, не може використовуватися для діяльності, яка порушує національне законодавство України та/або міжнародні конвенції.

👉Кінцевий термін реєстрації на участь в проекті: 11 червня 2023 року о 18.00 год.
5-6 червня 2023 року для осіб, що зацікавляться проєктом, буде проведено ознайомчий вебінар з роз’ясненням всіх особливостей та етапів участі у проекті.

🤝Конкурс міні-грантів «Сміливі» організований завдяки Райффайзен Банку, компанії Астарта, Благодійному фонду “Повір у себе” у партнерстві з Дія.Бізнес.Полтава та БО “Світло Надії”

👉Детальнішу інформацію  про конкурс і подання заявок можна отримати у відділі економічного та агропромислового розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради каб. 222, тел. 4-24-99

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь