Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

1 червня - День захисту дітей

Дата: 01.06.2023 17:38
Кількість переглядів: 82

« 1 червня - День захисту дітей, хоча, починаючи з 24 лютого, ми кожного дня захищаємо наших дітей від нелюдів та орків. Ця війна зробила наших дітей дорослими, і наш обов’язок, у цих надважких умовах, зробити все, щоб вони мали щасливе дитинство, бо саме наші діти дають нам сили далі боротись за їхнє і своє майбутнє!» - Ніла Островська.

В нашій громаді сьогодні відбувся ряд заходів, організованих для нашого майбутнього – наших дітей. 

Розпочались заходи з міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на стадіоні ДЮСШ ім. Героя України Вадима ЗЕЛЕНЮКА, за участю 13 команд закладів загальної середньої освіти нашої громади. 

Команди продемонстрували багато яскравих показових виступів, влаштувавши справжнє козацьке свято, а на завершення всі посмакували справжнім українським борщем на вогнищі.

Продовжились веселощі в міському парку відпочинку, де учні відділення образотворчого мистецтва Школи мистецтв зображували на мольбертах свої мрії – «Мрії перемоги».

На літньому майданчику пройшов цікавий та захоплюючий ігровий квест «Мир у дитячих долонях», який підготували та провели працівники відділу культури, Центральної бібліотеки, педагоги Будинку творчості дітей та юнацтва, викладачі Школи мистецтв. Під час квесту учасники колективно і творчо попрацювали, створивши панно, на яке приклеювали долоньки із своїми побажаннями. 

Також присутні разом із героями мультфільму Міньйонами енергійно потанцювали у флешмобі, бажаючі спробували розмалювати свої обличчя в сучасному виді мистецтва – фейс арт, поспівали патріотичних пісень та поласували смаколиками, які за пропозицією Красилівської міської ради надали: власники кафе «Парк-лаунч», кафе-ресторану «Блек суші», кафе «Sova», СТ «Домашній хліб Поділля», ТМ «Мамин хліб», ДП ПрАТ «Оболонь» «Красилівське», магазину «Вікторія».

А ще сьогодні в міському парку відпочинку пройшов шаховий турнір, а в Дитячо-юнацькій спортивні школі ім.Героя України Вадима ЗЕЛЕНЮКА відбулися змагання з настільного тенісу та гандболу.

Ми переконані, що діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. 

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня робити все, щоб зберегти малечі радість дитинства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь