Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

06 липня відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати

Дата: 06.07.2023 16:33
Кількість переглядів: 80

06 липня відбулось чергове засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, представників Красилівської податкової інспекції, Красилівського управління обласного центру зайнятості.

У засіданні взяла участь Ніла Островська:
 «Сьогодні, як ніколи, приватні підприємці повинні потурбуватись за забезпечення соціальних гарантій для своїх працівників, особливо із числа внутрішньо переміщених осіб! Я дякую суб'єктам господарювання, які в цих надважких умовах ведуть свій бізнес чесно, відкрито і прозоро».

Міський голова наголосила про необхідність більш ширшого інформування громадськості та приватних підприємців щодо порядку нарахування та отримання компенсації роботодавцю витрат на оплату за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

За підсумками заслуховування приватних підприємців та обговорення вирішено:

рекомендувати суб’єктам господарювання усунути недоліки щодо оформлення трудових відносин найманих працівників із роботодавцями, здійснювати виплату заробітної плати на рівні не менше мінімальної, а також з урахуванням фінансово-економічних можливостей розглянути питання поступового підвищення розміру заробітної плати вище рівня мінімальної, встановленої законодавством;

посилити роботу робочої групи для проведення обстежень суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Красилівської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь