Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 37-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 14.07.2023

Дата: 17.07.2023 08:02
Кількість переглядів: 544

Рішення №1

Про заслуховування інформації про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури на території Красилівської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року.

Рішення №2

Про місцеві податки та збори на території Красилівської міської територіальної громади.

Рішення №3

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2022 року № 4 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Рішення №4

Про виконання плану роботи міської ради у першому півріччі 2023 року та затвердження плану  роботи  міської ради на друге півріччя 2023 року.

Рішення №5

Про Програму інформатизації Красилівської міської ради Хмельницької області на 2023-2025 роки.

Рішення №6

Про припинення юридичної особи – закладу дошкільної освіти с. Кульчини «Сонечко»  в результаті реорганізації шляхом приєднання до закладу загальної середньої освіти.

Рішення №7

Про припинення юридичної особи – закладу дошкільної освіти с. Волиця «Пролісок» в результаті реорганізації шляхом приєднання до закладу загальної середньої освіти.

Рішення №8

Про зміну назв закладів загальної середньої освіти.

Рішення №9

Про внесення змін до Програми розвитку освіти Красилівської міської територіальної  громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради № 11 від 17.02.2023 року.

Рішення №10

Про внесення змін до Положення  про відділ освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Хмельницької області, затвердженого рішенням міської ради від 08.06.2021 року №10.

Рішення №11

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 18.11.2021 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Піклування» на 2021-2025 роки».

Рішення №12

Про внесення змін до рішення міської ради від  19.08.2022 року № 13 «Про затвердження штатного розпису комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг».

додаток

Рішення №13

Про внесення змін до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Рішення №14

Про клопотання до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо зняття з державного обліку пам’яток монументального мистецтва місцевого значення.

Рішення №15

Про затвердження статуту Школи мистецтв в новій редакції.

Рішення №16

Про зміну назви Центральної бібліотеки Красилівської міської ради Хмельницької області та затвердження її статуту в новій редакції.

Рішення №17

Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області (нова редакція).

Рішення №18

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.11.2021 року № 25 «Про затвердження складу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Красилівській міській раді».

Рішення №19

Про затвердження актів приймання-передачі матеріальних цінностей

додаток

Рішення №20

Про перейменування вул. Молодіжна в с.Кульчини.

Рішення №21

Про надання дозволу Красилівській житлово-експлуатаційній конторі на демонтаж та списання нежитлової будівлі.

Рішення №22

Про надання дозволу КНП «Красилівський Центр ПМСД» на передачу майна комунальної власності громади.

Рішення №23

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 08.10.2021 року № 4 «Про надання дозволу на передачу у безоплатне користування (позичку) майна, що належить до комунальної власності Красилівської міської територіальної громади».

Рішення №24

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення №25

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Рішення №26

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів  землеустрою щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення №27

Про  внесення  змін  до  рішення міської  ради  із  земельного  питання.

Рішення №28

Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  зміни  її  цільового  призначення.

Рішення №29

Про  затвердження технічної  документації  із  землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.

Рішення №30

Про  затвердження  технічної документації  з  нормативної грошової  оцінки  земельної ділянки із земель водного фонду.

Рішення №31

Про затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо інвентаризації  земель  під польовими дорогами та надання їх  в  користування  на  умовах оренди.

Рішення №32

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на нерозподілені (невитребувані) земельні частки (паї).

Рішення №33

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної документації  із  землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. М.Грушевського в  м. Красилів.

Рішення №34

Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.09.2011 року №  23 „Про затвердження переліку земельних ділянок, право на яких оренду може бути отримано на земельному аукціоні”.

Рішення №35

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок право на оренду яких може бути отримано на земельному аукціоні.

Рішення №36

Про продаж права оренди земельної ділянки водного фонду з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

Рішення №37

Про  затвердження  проекту землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки право на оренду якої може бути отримано на  земельному  аукціоні.    

Рішення №38

Про продаж права оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

Рішення №39

Про продаж права оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

Рішення №40

Про надання дозволу на розробку технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) з правом  передачі  невитребуваних земельних  часток  (паїв)  в користування на умовах оренди.

Рішення №41

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  земельних ділянок в користування  на  умовах  оренди та постійне користування,  припинення  дії  договору  оренди  землі.

Рішення №42

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації     земельних ділянок власники яких померли.

Рішення №43

Про припинення права постійного користування земельними ділянками Красилівською районною спілкою споживчих товариств.

Рішення №44

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лесі СТАДНІК.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь