Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Пілотний проєкт системи електронного обліку та відеофіксації всіх дій щодо затриманих осіб в ізоляторах тимчасового тримання “Custody Records”

Дата: 28.07.2023 18:25
Кількість переглядів: 96

Сьогодні у Красилівському відділенні поліції № 4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області презентували пілотний проєкт системи електронного обліку та відеофіксації всіх дій щодо затриманих осіб в ізоляторах тимчасового тримання “Custody Records” , облаштування якого відбулось за підтримки міської ради.

Це вже сьомий територіальний підрозділ в області, де запроваджується така система. Її мета – захистити затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечити правоохоронців від безпідставних звинувачень.

Під час презентації присутнім пояснили, як працюватиме нова система, і показали це на прикладі ситуації із затриманням порушника. Алгоритм дій правоохоронців роз’яснювався на кожному з етапів.

Водночас присутні оглянули передбачені приміщення для проведення процесуальних дій із затриманими: кімнату інтерв’ювання, кімнату зустрічі із захисником, проведення слідчих дій, а також окреме приміщення для затриманих.

Також увазі присутніх було представлено відеоматеріали про реальну роботу інформаційної системи з досвіду інших областей України.

«Дорогою ціною нам дається шлях до європейської цивілізації. І саме сьогодні ми побачили ту часточку, яка веде нас до Європи. Ми всі повинні працювати чесно, прозоро і відкрито. Якщо такі методи буде впроваджено в роботі правоохоронних органів, то всі будуть захищені. Ми вдячні вам, що ви маєте мужність та сміливість боротися з негараздами нашого суспільства. Ми переконані, що даний проєкт поверне довіру до правоохоронних органів», - Ніла Островська

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь