Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Традиційно, з нагоди дня міста, Ніла Островська взяла участь в уроці історії для учнів 10-х класів Красилівського ліцею на тему «Дякуємо вам, Герої!»:

Дата: 07.09.2023 17:27
Кількість переглядів: 150

«Я дуже ціную, коли маю можливість побути з вами, бо ви наше майбутнє, ви наша надія і я хочу, щоб ви усвідомлювали важливість цього складного теперішнього часу. Ми повинні бути сильною країною,  а без освічених школярів цього не буде. Ви зараз будуєте своє майбутнє, це ваш фундамент. Цінуйте час в школі - не гайте його! Ваше завдання зараз – навчатись! Це ваша лінія фронту», - звернулась до учнів Ніла Островська.  

В ході уроку міський голова розповіла старшокласникам як і чим живе Красилів та громада в період воєнного стану, про допомогу військовим, виконання замовлень бойових військових частин, про те, що у 2018 році було започатковано звання «Почесний громадянин міста» - звання, що є вищим визнанням заслуг перед містом і його жителями, і наголосила, що цьогоріч це звання вже вдруге буде присвоєно посмертно нашим Героям-землякам, які загинули на російсько-українській війні. 

Також міський голова розповіла, про те, як в громаді вшановують  пам’ять про Героїв, які віддали найцінніше, що мали – власне життя за кожного з нас та вільну Україну.

Після закінчення уроку міський голова разом з учнями пішли до Алеї Слави, Дошки Слави та пам’ятника Героям України, де вшанували пам'ять усіх загиблих захисників, поклавши квіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь