Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначають День працівників соціальної сфери.

Дата: 05.11.2023 08:56
Кількість переглядів: 194

Цей день по праву належить відданим своїй справі людям, які першими приходять на допомогу іншим.

«Кожен працівник соціальної сфери займається дуже відповідальною роботою. Ви обслуговуєте і допомагаєте тим жителям громади, які потребують вашої підтримки. Хай Господь вам й надалі дає енергії та сил, щоб люди, яким важко, відчували, що громада піклується про них. А ми в свою чергу будемо піклуватися про вас!»–Ніла Островська.

За особистий внесок у розвиток сфери соціального захисту населення, забезпечення якісного надання соціальних послуг міський голова вручила Грамоти виконавчого комітету:

 ГЕТЬМАН Наталії Анатоліївні – соціальному робітнику комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг»;

 КОНДРАТЮК Ользі Яківні – соціальному робітнику комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг».

Хочеться відзначити кожен відділ, який відрізняється своєю справою, але й одночасно виконує важливу та відповідальну місію для жителів Красилівської громади:

 Відділ соціального захисту населення Красилівської міської ради (начальник відділу Ірина Гаврилюк) щоденно працють над тим, щоб наблизити соціальні послуги до людей, зробити їх якісними, дійти до кожної людини, не залишити її без уваги та своєчасно допомогти.

 На працівників комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг» (директор центру Надія Партасюк) покладена дуже відповідальна і нелегка місія: вирішувати проблеми людей, забезпечувати їх потреби, допомагати у скрутні часи. Основними напрямами роботи центру є надання соціальних послуг догляд вдома, вирішення соціально-побутових та соціально-економічних питань.

 Служба у справах дітей (начальник - Ольга Тимченко) - надзвичайно важливий соціальний підрозділ, основними завданнями якого є: реалізація державної політики з питань соціального захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності; ведення обліку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлених, влаштованих до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та соціально - реабілітаційних центрів.

І це ще неповний перелік завдань, які щоденно вирішують кваліфіковані спеціалісти Служби у справах дітей.

Від імені жителів Красилівської громади дякуємо усім працівникам соціальної сфери за роботу, відданість та небайдужість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь