Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

У День місцевого самоврядування, в рамках німецько-українського проєкту «SHE CAN! ВОНА МОЖЕ – розширення прав і можливостей жінок в українських громадах»

Дата: 08.12.2023 16:31
Кількість переглядів: 139

У День місцевого самоврядування, в рамках німецько-українського проєкту «SHE CAN! ВОНА МОЖЕ – розширення прав і можливостей жінок в українських громадах», в Красилівському ліцеї для учениць 11 класів організовано політичний шкільний ,,День дівчат’’, участь в якому взяла міський голова Ніла Островська.
В ході зустрічі, між старшокласницями та міським головою відбувся невимушений діалог, в ході якого Ніла Василівна розповіла учням про свій життєвий шлях до посади міського голови, про сьогодення нашого міста, про те, як змінився Красилів та громада під її керівництвом і чим живе Красилівська громада в період воєнного стану, як жителі гуртуються аби допомогти нашим військовим.
«Ви знаєте, що Україна зараз проживає непрості страшні часи – часи війни. Але в ці страшні часи добре видно світлих людей. Видно, хто і як бореться заради рідної землі, заради України, заради нашої свободи. Не важко боротися, коли живеш на вільній території України. Важко під окупацією і під росією. Тоді нема ні волі, ні свободи…» - наголосила міський голова.
В свою чергу дівчатка мали можливість ставити запитання, що їх цікавлять чи турбують, та з перших уст отримати на них відповіді.
По завершенню зустрічі одинадцятикласниці привітали Нілу Островську з Днем місцевого самоврядування, побажавши натхнення у роботі, миру та Перемоги нашій Україні! 
Також міський голова зустрілась із активними жінками, що працюють в громаді, в ході якої учасниці окреслили подальші спільні плани направлені на запровадження прямого партнерства з німецькими муніципалітетами.
Висловлюємо вдячність громадськими організаціями “Діалог для розуміння“ (Німеччина, Берлін) та  “Агенція розвитку освітньої політики” (Україна, Київ) за реалізацію німецько-українського проєкту «SHE CAN! ВОНА МОЖЕ – розширення прав і можливостей жінок в українських громадах» основною метою якого є не лише мотивувати, навчати та об’єднувати жінок в громадах України для просування їх рівних прав у місцевому самоврядуванні та політиці, а й запровадження прямого партнерства з німецькими муніципалітетами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь