Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 41-ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 14.12.2023

Дата: 15.12.2023 07:54
Кількість переглядів: 399

Рішення №1

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2022 року № 4 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Рішення №2

Про встановлення граничного розміру кошторисної заробітної плати на 2023 рік. 

Рішення №3

Про встановлення розміру частки прибутку, яка підлягає зарахуванню до бюджету Красилівської міської територіальної громади у 2024 році.

Рішення №4

Про затвердження кошторису видатків Фонду охорони навколишнього природного середовища громади на 2024 рік.

Рішення №5

Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна на території громади у 2024 році.

Рішення №6

Про внесення змін до Положення про плату за землю на території Красилівської міської територіальної громади.

Рішення №7

Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Рішення №8

Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Красилівської міської територіальної громади.

додаток

Рішення №9

Про затвердження положення про відділ економічного та агропромислового розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Красилівської міської ради.

Рішення №10

Про затвердження Положення про систему енергетичного менеджменту Красилівської міської територіальної громади.                                     

Рішення №11

Про затвердження Програми підтримки внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб на території Красилівської міської територіальної громади на 2024 рік.

Рішення №12

Про затвердження плану заходів Красилівської міської територіальної громади на 2024 і 2025 роки  з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

додаток

Рішення №13

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 18.11.2021 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Піклування» на 2021-2025 роки».

додаток

Рішення №14

Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів м. Красилова на 2024-2026 роки.

Рішення №15

Про Програму поводження з  побутовими відходами на 2024-2028 роки.

Рішення №16

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Красилівської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Рішення №17

Про визначення уразливої зони масиву поверхневих вод.

Рішення №18

Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку житлово-комунального господарства Красилівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

Рішення №19

Про передачу матеріальних цінностей з балансу Красилівської міської ради.

Рішення №20

Про створення аукціонної комісії та затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, що належать до комунальної власності Красилівської міської територіальної громади.

Рішення №21

Про створення комісії для проведення інвентаризації безхазяйних гідротехнічних споруд на водних об’єктах територіальної громади.  

Рішення №22

Про приватизацію об’єкта нерухомого майна комунальної власності.

Рішення №23

Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна комунальної власності.

Рішення №24

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 07.12.2018 року № 3 „Про організацію конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності громади”.

Рішення №25

Про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження Статуту Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства у новій редакції.

Рішення №26

Про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження Статуту Красилівського підприємства теплових мереж у новій редакції.

Рішення №27

Про збільшення розміру статутного капіталу та затвердження Статуту Красилівської житлово-експлуатаційної контори у новій редакції.

Рішення №28

Про затвердження Програми  підтримки обдарованої учнівської молоді Красилівської міської територіальної громади на 2024-2028 роки.

додаток

Рішення №29

Про затвердження цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання у Красилівській міській територіальній громаді на 2024-2028 роки.

додаток

Рішення №30

Про затвердження ліквідаційних балансів та передавальних актів закладів дошкільної освіти Красилівської міської ради.

Рішення №31

Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – Веселівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення №32

Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи – Яворовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення №33

Про внесення змін до рішення міської ради від 04.02.2022 року № 12 «Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати в закладах дошкільної освіти міста».

Рішення №34

Про внесення змін до рішення міської ради від 04.02.2022 року № 11 «Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати в закладах дошкільної освіти, що знаходяться у сільській місцевості».

Рішення №35

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 року № 8  «Про встановлення вартості харчування для учнів з числа окремих категорій дітей та учнів 1-4 класів, що навчаються в закладах загальної середньої освіти міської ради».

Рішення №36

Про затвердження  Програми розвитку культури Красилівської територіальної громади на 2024-2026 роки.

додаток 1

додаток 2

додаток 3

додаток 4

додаток 5

Рішення №37

Про затвердження контингенту учнів у Школі мистецтв Красилівської міської ради Хмельницької області на 2024 календарний рік та погодження розміру плати за навчання.

Рішення №38

Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти по мережі головного розпорядника бюджетних коштів – Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення №39

Про Програму навчання та підвищення кваліфікації працівників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів, керівників комунальних підприємств, установ і організацій Красилівської міської ради Хмельницької області на 2024-2026 роки.

Рішення №40

Про затвердження Програми розвитку Красилівського трудового архіву на 2024-2026 роки.

Рішення №41

Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Красилівської міської ради Хмельницької області.

Рішення №42

Про внесення змін до  Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в Красилівській міській територіальній громаді на 2022-2026 роки.

додаток

Рішення №43

Про внесення змін до Програми заходів підготовки Красилівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки.

Рішення №44

Про внесення змін до рішення міської ради від 14.08.2020 року № 7 «Про створення Cлужби у справах дітей Красилівської міської ради Хмельницької області».

Рішення №45

Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на 2024 рік.

Рішення №46

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 08.06.2021 року  № 26 «Про затвердження Положення про Порядок надання платних послуг, переліку та тарифів на платні послуги в КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області.

Рішення №47

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів  землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення №48

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Рішення №49

Про укладення договорів оренди  землі  на  новий  строк.                      

Рішення №50

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки та надання  земельних ділянок в користування  на  умовах  оренди.

Рішення №51

Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки для  зміни  її  цільового  призначення.

Рішення №52

Про  проведення  експертної грошової  оцінки  земельної  ділянки,  що  підлягає  продажу по вул. М. Грушевського, 112-А в м. Красилів.

Рішення №53

Про  затвердження  технічних документацій з  нормативної грошової  оцінки  земельних ділянок із земель водного фонду.

Рішення №54

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою щодо поділу земельних  ділянок.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь