Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 42-ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 07.03.2024

Дата: 08.03.2024 07:58
Кількість переглядів: 207

Рішення №1

Про заслуховування інформації про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури на території Красилівської міської територіальної громади за 2023 рік.

Звіт

Рішення №2

Про затвердження звіту про підсумки виконання бюджету Красилівської міської  територіальної  громади за 2023 рік.

Рішення №3

Про внесення змін до рішення міської ради від 14.12.2023 року № 7 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2024 рік».

додаток 1

додаток 2

додаток 3

додаток 4

додаток 5

додаток 6

додаток 7

Рішення №4

Про виконання плану роботи міської ради у 2023 році та затвердження плану  роботи міської ради на перше півріччя 2024 року.

Рішення №5

Про внесення змін до рішення міської ради від 14.07.2023 року № 5 «Про Програму інформатизації Красилівської міської ради Хмельницької області на 2023-2025 роки».

додаток

Рішення №6

Про припинення виконання обов’язків старости  Веселівського старостинського округу  Красилівської  міської ради

Рішення №7

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 07.12.2020 року № 3 «Про затвердження структури апарату Красилівської міської ради та її виконавчих органів».

Рішення №8

Про звільнення з посади головного лікаря та укладення контракту з директором КНП «Красилівська БЛ».                                           

Рішення №9

Про звільнення з посади головного лікаря та укладення контракту з директором КНП «Красилівський Центр ПМСД».

Рішення №10

Про затвердження  Програми соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих), військово-полонених, зниклих безвісти, Захисників та Захисниць України на 2024-2025 роки.

додаток 1

додаток 2

Рішення №11

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 18.11.2021 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Піклування» на 2021-2025 роки».

додаток

Рішення №12

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 25.11.2022 року № 6 «Про затвердження положення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Красилівської міської територіальної громади».

додаток

Рішення №13

Про затвердження структури та чисельності працівників комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг».

додаток

Рішення №14

Про утворення мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

додаток 1

додаток 2

додаток 3

Рішення №15

Про затвердження Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг або з установленням диференційованої плати, які надаються комунальною установою «Красилівський Центр надання соціальних послуг».

додаток

Рішення №16

Про зміну найменування відділу соціального захисту населення Красилівської міської ради  та затвердження положення в новій редакції.

додаток 1

додаток 2 

Рішення №17

Про затвердження містобудівної документації «Генеральний плану села Митинці Хмельницького  району Хмельницької області».

Рішення №18

Про затвердження містобудівної  документації «Генеральний плану  села Вереміївка Хмельницького  району Хмельницької області».

Рішення №19

Про затвердження містобудівної  документації «Генеральний плану села Хотьківці Хмельницького  району Хмельницької області».

Рішення №20

Про внесення змін до Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Красилівської міської територіальної громади на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24.12.2021 року № 10.

Рішення №21

Про затвердження висновку про вартість майна комунальної власності Красилівської міської  територіальної громади. 

Рішення №22

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 23.11.2023 року № 7 «Про надання згоди на безоплатне прийняття майна з державної власності у комунальну власність Красилівської міської територіальної громади».

Рішення №23

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна із приватної власності у комунальну власність Красилівської міської територіальної громади.

Рішення №24

Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту на передачу майна комунальної власності громади.

Рішення №25

Про надання згоди на безоплатне прийняття майна СТОВ «Довіра» у комунальну власність Красилівської міської територіальної громади.

Рішення №26

Про внесення змін до «Програми підтримки та розвитку житлово-комунального  господарства Красилівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки».

Рішення №27

Про безкоштовний проїзд здобувачів освіти  у міському та приміському пасажирському транспорті по Красилівській міській територіальній громаді.

Рішення №28

Про затвердження ліквідаційного балансу Веселівської загальноосвітньої школи   І-ІІ  ступенів Красилівської міської ради.

додаток

Рішення №29

Про затвердження ліквідаційного балансу Яворовецької загальноосвітньої школи   І-ІІ   ступенів Красилівської міської ради.

додаток

Рішення №30

Про затвердження актів приймання-передачі матеріальних цінностей.

додаток

Рішення №31

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 Рішення №32

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів  землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

 Рішення №33

Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земель  під польовими дорогами та надання їх  в  користування  на  умовах оренди   товариствам.

Рішення №34

Про  проведення  експертної грошової  оцінки  земельних ділянок,  що  підлягають  продажу.

Рішення №35

Про  надання  згоди  на  поділ  та об’єднання земельних  ділянок.

Рішення №36

Про  надання  згоди  на  передачу земельної  ділянки  у  суборенду .

Рішення №37

Про продаж права оренди земельних ділянок водного фонду з цільовим призначенням для рибогосподарських потреб які виставляються на земельні торги окремими  лотами у формі електронного аукціону.

Рішення №38

Про продаж права оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

Рішення №39

Про укладення договорів  оренди  землі  на  новий  строк.

Рішення №40

Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо  відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних ділянок, надання земельних ділянок в користування на умовах оренди та постійне користування, припинення  дії договору  оренди землі  та припинення права постійного користування земельною ділянкою.

Рішення №41

Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.09.2011 року №  23 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право на оренду яких може бути отримано на земельному аукціоні».

Рішення №42

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право на оренду якої може бути отримано на земельному аукціоні.

Рішення №43

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки   для  зміни  її  цільового  призначення.

Рішення №44

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки   для  зміни  її  цільового  призначення із земель сільськогосподарського призначення на землі водного фонду.

Рішення №45

Про  укладення договорів оренди  землі.

Рішення №46

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельної ділянки.

Рішення №47

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земель сільськогосподарського призначення  на  території  Дружненського,  Манівецького  та Лагодинецького  старостинських  округів.

Рішення №48

Про  внесення  змін  до  договору оренди  землі.

Рішення №49

Про укладення договору оренди  землі  на  новий  строк з ТОВ «ФГ «Урожай 2000».

Рішення №50

Про звіти старост Красилівської міської територіальної громади про роботу в 2023 році.

Звіти

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь