Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Урочисті заходи до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності Уураїни

Дата: 23.08.2019 19:05
Кількість переглядів: 556

24 серпня 2019 року українці відзначатимуть одне з найвеличніших свят нашої держави – День незалежності України.

Напередодні 28-ї річниці незалежності України, 23 серпня, красилівчани на чолі з міським головою, керівництвом району, учасниками бойових дій на сході України з гордістю та патріотизмом в національному одязі, урочистою ходою вшанували загиблих бійців, які відали своє життя за свободу та незалежність України, та поклали квіти до Дошки Слави, до пам’ятників «Героям України» та Т. Шевченку.

Продовжились урочисті заходи з нагоди державного свята в Центрі культури «Перлина» з історичного екскурсу, літературної композиції «Україна моя починається…».
З вітальним словом до усіх присутніх звернулась міський голова Ніла Островська:

«Шановні учасники урочистого зібрання! Вітаю усіх вас з сьогоднішнім святом – Днем Державного Прапора України! Пишаймося своїми символами, будьмо гордими тим, що ми українці!
Ще з часів Київської Русі, українці прагнули жити вільно, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складались так, що на наших землях постійно панували інші сусідні народи. Наші співвітчизники віками боролись за свою свободу і лише нинішнє покоління, наші сучасники у 1991 році отримали її. Пам’ятаймо імена Великих українців – будівничих нашої держави.

Незважаючи на важкі випробування Україна є і Україна завжди буде. Щастя, миру та процвітання вільній, незалежній Україні і нашому рідному краю. Слава нашим Героям! Слава Господу Богу! Слава Україні!», - в ході вітального слова Ніла Островська звернулася до присутніх з проханням вшанувати хвилиною мовчання героїв всіх часів і всіх поколінь, які віддали найцінніше – своє життя за вільну, незалежну Україну.

Відповідно до розпорядження керівника військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області від 29 липня 2019 року № 109 О/С медаллю «ЗА ОБОРОНУ АВДІЇВКИ» нагороджено:
- Гнатюка Юрія Вікторовича (посмертно)
- Бистрицького Сергія Леонідовича;
- Піглінського Ярослава Руслановича;
- Угнісенка Сергія Леонідовича.

За багаторічну сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, утвердження української державності, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Хмельниччини та з нагоди відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності України міський голова нагородила Грамотою Хмельницької обласної ради:
- Сінчука Григорія Костянтиновича, фізичну особу-підприємця.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, добросовісне відношення до виконання службових зобов’язань Грамотами виконавчого комітету нагороджено:
- Омелянчука Віталія Васильовича, заступника начальника виробництва ДП «Красилівський агрегатний завод»;
- Пукаса Івана Івановича, слюсаря-ремонтника ЕМС ДП «Красилівський агрегатний завод»;
- Макарчука Івана Володимировича, електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах цеху №73 ДП «Красилівський агрегатний завод». - Солтиса Олександра Васильовича, вантажника складу Дочірного підприємства приватного акціонерного товариства «Оболонь» «Красилівське».

За активну громадську життєву позицію, особистий внесок в ім’я розбудови Української держави грамотами Виконавчого комітету нагородженно:
- Колодка Володимира Володимировича;
- Бородія Івана Андрійовича;
- Лавренчука Миколу Степановича;
- Лавринчука Віталія Олександровича.

За мужність, самовідданість, патріотизм, добовільну участь у заходах із збереження національної безпеки і оброни на сході України Ніла Остроська вручила орден «За мужність і відвагу»:
- Галишуку Петру Івановичу;
- Гонтару Андрію Миколайовичу;
- Медведю Анатолію Володимировичу;
- Полянчуку Олексію Дмитровичу;
- Сайфетдінову Рінату Кашафовичу;
- Тишкуну Сергію Михайловичу;
- Трубкіну Олександру Сергійовичу;
- Українець Григорію Григоровичу.

Керівник апарату-начальник відділу персоналу апарату Красилівської РДА Світлана Олексійчук Світлана і голова Красилівської районної ради Василь Пасічник нагородили кращих представників Красилівського району грамотами, подарунками та квітами.

Чудовий настрій учасникам святкового дійства подарували народні, аматорські колективи Центру культури «Перлина» та хореографічна студія «Візерунок».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь