Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Стан підготовки комунальних підприємств до осінньо-зимового періоду, план роботи та матеріальні допомоги – питання чергового виконкому

Дата: 18.09.2019 16:31
Кількість переглядів: 350

18 вересня 2019 року міський голова Ніла Островська розпочала чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради з оголошення хвилини мовчання в пам’ять про красилівчанина, військовослужбовця Збройних Сил України Максима Кондратюка, який помер 14 вересня внаслідок чисельних вогнепальних осколкових поранень, отриманих під час виконання бойового завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

 

Під час засідання виконкому, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому розглянули питання про підготовку комунальних підприємств громади до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. Вони заслухали керівників комунальних підприємств громади з даного питання, обговорили роботу цих підприємств в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та прийняли відповідне рішення.

 

Згідно Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконкомом затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на четвертий квартал 2019 року.

 

Рішеннями виконавчого комітету змінено адресні номери житлових будинків, забезпечено житлові права громадян, погоджено розміщення цирку-шапіто, надано дозволи на порушення об’єктів благоустрою та ін.

 

В ході засідання виконкому розглянуто сім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, заслухано питання щодо виконання батьківських обов’язків матерями по відношенню до своїх малолітніх дітей, вказано на незадовільне виконання батьківських обов’язків та зобов’язано їх забезпечити належне виховання і утримання дітей.

 

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь