Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на службу до лав Збройних Сил України

Дата: 07.10.2019 10:36
Кількість переглядів: 653

Указом Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році”, визначені строки осіннього призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України в 2019 році, які припадають на жовтень-листопад.

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. Тож 7 жовтня 2019 року, на території Красилівського районного військового комісаріату відбулись урочисті проводи призовників 1992-2001 років народження на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Щоб провести хлопців зібрались батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Привітали юнаків із цією важливою подією в їх житті перший заступник голови Красилівської райдержадміністрації Дмитро Склонний та голова Красилівської районної ради Василь Пасічник.

З напутніми словами до призовників звернувся військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату, підполковник Андрій Богданов та запевнив батьків, що юнаки не будуть допускатися на лінію фронту в Операції об’єднаних сил.

За традицією, на мирну військову службу призовників благословив настоятель Церкви Рівноапостольного Князя Володимира УГКЦ отець Ігор та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

Під звуки оркестру Красилівського Центру культури «Перлина» усі присутні урочисто провели майбутніх солдатів на строкову військову службу.

Сьогодні Батьківщина довіряє нашим призовникам найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Тож в добру, щасливу дорогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь