Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 12.03.2020 17:13
Кількість переглядів: 424

12 березня у Красилівській міській раді, під головуванням міського голови Ніли Островської, відбулося позапланове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Ключова тема обговорення – виконання заходів, прийнятих на засіданні Кабміну через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19.

Нагадаємо, що Кабінетом Міністрів України вирішено ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Проведення спортивних заходів можливе без участі глядачів. Також заплановано введення карантину в закладах освіти строком на три тижні.

Після прийняття і оприлюднення Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 ( https://cutt.ly/Btdh4oM ) в Красилівській громаді приступили до проведення заходів, прийнятих Кабміном: з 12 березня до 3 квітня 2020 р. у Красилівській громаді оголошено карантин. Забороняється відвідування закладів освіти її здобувачами; проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь