Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Аудитори Хмельниччини ведуть боротьбу із порушниками фінансового законодавства в регіоні

Дата: 21.07.2020 15:24
Кількість переглядів: 671

 

За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій впродовж шести місяців 2020 року виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму  23,4 млн гривень.

Ужитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму 3,5 млн грн, зокрема виявлених втрат матеріальних та фінансових ресурсів під час контрольних заходів  проведених у попередніх роках.

Проведеними державними фінансовими аудитами встановлено, що неефективні управлінські дії і ризикові операції призвели (можуть призвести) до упущених вигод (не отриманих доходів) та непродуктивних (зайвих) витрат на суму понад 14,5 млн грн. За їх результатами надано 13 пропозицій. Об’єктами контролю виконано 17 пропозицій за наслідками аудитів проведених в поточному та минулих роках. Економічний ефект від впровадження пропозицій сягнув майже 14,9 млн грн.Всі новини | Хмельницька обласна державна адміністрація — Офіційне ...

До установ та організацій, у яких виявлено порушення, застосовано 29 фінансових санкцій (зупинення операцій з бюджетними коштами та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства).

За порушення законодавства 15 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Матеріали 9  контрольних заходів передано правоохоронним органам, за результатами розгляду яких розпочато 10 досудових розслідувань, а також вручено 9 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

В 21 випадку за зверненнями правоохоронних органів працівники Управління надавали консультації в рамках відкритих кримінальних проваджень, як залучені спеціалісти, за результатами  яких виявлено порушень, що призвели до втрат на суму понад 12,2 млн грн.

Окрім того, за зверненням правоохоронних органів у 9 випадках проведено моніторинг процедур закупівель, за результатами якого об’єктами контролю розірвано 3  договори на загальну суму 1,6 млн гривень.

 

Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь