Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформаційне повідомлення про проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 26.08.2021 14:44
Кількість переглядів: 331

1. Дата, час і місце проведення Конкурсу: 10 вересня 2021 р., о 10.00 год. 00 хв., м. Красилів, пл. Незалежності,2, каб. 216 (адмінбудинок).

2. Інформація про об’єкт оцінки:

2.1. Громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами Лазня площею 152,0 кв.м по вул. Шевченка, 31-Б, в с. Заставки Хмельницького р-ну Хмельницької обл.; мета проведення – надання в оренду.

3. Кінцевий термін подання документів: 08 вересня 2021 р.

4. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на розгляд комісії:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою;

- інформація на претендента за встановленою формою.

5. Вимоги до учасників конкурсу (кваліфікаційні вимоги до оцінювачів, що залучаються до надання послуг з оцінки майна, а також до суб’єктів оціночної діяльності, зокрема щодо їх практичного досвіду виконання робіт з оцінки об’єкта оцінки, а також подібного до оцінюваного майна), визначені пунктом 12 Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності (далі-Положення), затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 року № 2075 ( у редакції наказу Фонду державного майна України від 16.01.2018 року №47).

6. Інформація про замовника та особу – платника робіт з оцінки – Красилівська міська рада Хмельницької області (код ЄДРПОУ 04060737,пл. Незалежності, 2, м.Красилів,31000).

7. Інформація про подібні до об’єктів оцінки об’єкти: приміщення будівлі (п. 4 додатку 2 Положення).

8. Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта оцінки, зазначеного в п.2. – 2100,0 грн.

9. Відомості про місцезнаходження комісії – м. Красилів, пл. Незалежності, 2, каб. № 216 (адмінбудинок), відомості про місцезнаходження робочої групи – м. Красилів, пл. Незалежності, 2, каб. № 216 (адмінбудинок), тел. 4-24-94.

10. Конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті з відміткою «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також слід зазначити назву об’єкта оцінки та найменування юридичної особи або прізвище, імя, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію, і складається з:

- конкурсної пропозиції, запечатаної  в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт ( у календарних днях ). Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної  діяльності та ( або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна за встановленою формою;

- підтверджуючих документів.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь