Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Міський голова – модератор уроку

Дата: 06.09.2021 17:29
Кількість переглядів: 581

З метою формування в учнів любові та поваги до рідного краю, сьогодні, 06 вересня 2021 року, в стінах Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня» відбувся бінарний урок з історії та предмету Захисту України для учнів 10 – х класів на тему: «Видатні особистості Красилівщини: від минулого до сьогодення» на якому одним з модераторів була міський голова – Ніла Островська.

В ході уроку Ніла Василівна розповіла учням про сьогодення нашого міста, про те, як змінився Красилів та громада під її керівництвом: «В кінці 2010 році я була звичайним жителем нашого міста, але я перемогла на виборах. Отримати довіру людей – це, на мою думку, найпочесніше, що може бути в житті. І цю довіру потрібно виправдовувати щодня, щохвилини, без вихідних, без відпусток, без святкових днів – такий режим міського голови».

Також міський голова зазначила, що у 2018 році було започатковано звання «Почесний громадянин міста» - звання, що є вищим визнанням заслуг перед містом і його жителями, та розповіла про кожного, кому присвоєно це звання.

«Мені моя робота подобається! Дуже важливо кожному з вас знайти саме ту справу, яка буде в задоволення. Тоді й результат буде в задоволення всім, для кого ви працюєте. Знайдіть ту справу в житті і вперед – до вершин, до мрій! Підкорюйте ті вершини із задоволенням і ніколи не опускайте руки! Завжди вірте в себе!»,- побажала старшокласникам Ніла Островська.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь