Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівську громаду з моніторинговим візитом відвідали представники Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні

Дата: 26.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 455

Сьогодні, 26 жовтня 2021 року, Красилівську громаду з моніторинговим візитом відвідали: фахівець відділу економіки Посольства Німеччини в Україні Ганнес Мундінгер та фахівець відділу економіки Посольства Німеччини в Україні Аліна Іваненко, які перевірили результати реалізації спільного проєкту Красилівської міської ради, ГО «Красилівське районне товариство інвалідів «Захист» та Посольства Федеративної Республіки Німеччина «Реабілітаційна кімната для людей з обмеженими можливостями».

«Практика показує, що люди з обмеженими можливостями можуть бути і стають повноцінними і високоефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально-активними людьми, які надихають багатьох, тому ми всебічно підтримуємо таких жителів громади, не залишаючись осторонь їхніх проблем», – відмітила Ніла Островська.

Представники Посольства вручили громадській організації пам’ятну табличку про співпрацю.

Реабілітаційна кімната для людей з обмеженими можливостями – це принципово новий підхід в реабілітації після травм, інсульту, в лікуванні захворювань хребта та суглобів без ліків і операцій. Загальна вартість проєкту становить 236 тис. грн., з яких: 210 тис. грн. – грантові кошти; 26 тис. грн. – співфінансування з бюджету громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь