Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відбулась робоча зустріч з представниками Північної екологічної фінансової корпорації «NEFCO» та представниками Консалтингової групи «GARDE Consulting»

Дата: 01.02.2022 17:26
Кількість переглядів: 407

 

З метою нарощення потенціалу групи реалізації проєкту та обговорення організаційних і технічних питань, сьогодні, 01 лютого 2022 року, відбулась робоча зустріч щодо реалізації проєкту капітального ремонту будівлі ЗДО № 4 «Сонечко» та капітального ремонту будівлі Красилівської ЗОШ № 4 імені Петра Кізюна з представниками Північної екологічної фінансової корпорації «NEFCO» та представниками Консалтингової групи «GARDE Consulting».

У круглому столі взяли участь: міський голова Ніла Островська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерій Лось, голова профільної депутатської комісії Сергій Качан, директор ЗОШ №4 ім. П. Кізюна Наталя Глощук, завідуюча ЗДО № 4 Оксана Напорчук та керівники управлінь і відділів міської ради.

«Співпраця з міжнародною фінансовою корпорацією НЕФКО – це, хоча і велика відповідальність, проте, це гарантований успішний результат,який стосується комфорту дітей.Ми готові й надалі оперативно виконувати поставлені завдання для якнайшвидшого початку реалізації робіт по проєкту»,-зазначила Ніла Островська.

В ході зустрічі присутні ознайомились з презентацією Консалтингової компанії GARDE, правилами закупівель, основними етапами проєкту, обсягами закупівель та фінансовим і часовим планом виконання проєкту.

Також присутні обговорили можливі проблемні питання та пропозиції щодо їх вирішення, які можуть виникнути в ході реалізації проєкту. 

По завершенні зустрічі, представники НЕФКО та «GARDE Сonsulting» оглянули будівлі та технічний стан ЗДО № 4 «Сонечко» та  ЗОШ № 4 імені Петра Кізюна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь