Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Питання життєдіяльності громади розглянуто на засіданні виконкому

Дата: 22.02.2022 16:08
Кількість переглядів: 574

 

 

22 лютого 2022 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради, в ході якого члени виконкому підтримали 14 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради розглянуто питання про стан законності та правопорядку на території громади у 2021 році. З інформацією про основні показники злочинності та заходи щодо її протидії ознайомив членів виконкому начальник відділу поліцейської діяльності № 2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Олександр ДИХТЯР.

На підставі звернення Красилівського ПВКГ щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються підприємством для споживачів м. Красилів, враховуючи зростання вартості електроенергії та паливно-мастильних матеріалів, виконавчим комітетом встановлено тарифи на вказані послуги, які вводяться в дію з 15 березня 2022 року.

Рішеннями виконавчого комітету затверджено організаційно-методичні вказівки з підготовки населення громади до дій у надзвичайних ситуаціях, проведено повідомну реєстрацію колективних договорів, створено робочу групу з питань визначення потреб населення громади у соціальних послугах та ін.

Члени виконкому також розглянули питання в сфері орендних відносин і виїзної торгівлі.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання Служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконавчого комітету надали дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачем якого є малолітня дитина.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грн. та матеріальну допомогу 5 жителям громади на загальну суму 3,4 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь