Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Привітали ювіляра!

Дата: 07.07.2022 10:01
Кількість переглядів: 604

Сьогодні свій славний 90-річний ювілей святкує ветеран праці, житель села Дружне – Полянчук Петро Іванович.


Основну частину життя іменинник присвятив роботі на Красилівському машинобудівному заводі, де працював в столярному цеху. Петро Іванович вірою й правдою трудився на благо рідного краю, і, пішовши на заслужений відпочинок, ще 12 років продовжував працювати в колгоспі в майстерні. 


Оглядаючись на прожиті роки, імениннику є що згадати, є чим гордитися. Він виховав достойних дітей, має люблячих внуків та  правнуків.


Наш ювіляр – яскравий приклад для наслідування молодому поколінню.  У своєму поважному віці Петро Іванович зберіг ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю, уміло порається по господарству, обробляє город, загалом, веде активний спосіб життя.


Всім нам, наступним поколінням, потрібно вчитися в таких людей витримки, силі духу, оптимізму, які вони попри всі труднощі, пронесли через все життя та передають його своїм дітям, онукам та правнукам.


Від усієї Красилівської громади вітаємо Петра Івановича з 90-річчям, бажаємо міцної пам’яті, гострого зору, прекрасного самопочуття, уваги й турботи рідних! Будьте здорові, завжди в піднесеному настрої і оточені затишком і комфортом рідних! Щастя Вам і довгих років життя!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь