Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

«Борітеся – поборете!

Дата: 09.03.2023 15:54
Кількість переглядів: 210

«Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая!»

Рядки нашого Великого Кобзаря актуальні вже понад 200 років. Сьогодні той день, коли кожна справжня українська родина відкриє другу Біблію і прочитає ці безсмертні слова, які є нашим дороговказом. Ми століттями виборюємо свою незалежність і зараз вирішальна битва. Тому кожна наша дія зараз повинна бути гідна Героїв, які виборють наше з вами право жити та для яких слова ,,Слава Україні’’ – сильніше за кулі. Слава усім, хто зараз допомагає Україні! Слава Збройним силам України! Слава нашій нації! Смерть ворогам! Слава Україні! Героям слава!» - Ніла ОСТРОВСЬКА

Так сьогодні розпочався мистецький марафон «Нас єднають думи Кобзаря», приурочений 209-ій річниці з дня народження Тараса Шевченка. А продовжили марафон учні навчальних закладів міста, вихованці дошкільного навчального закладу № 1 «Веселка», учні та викладачі Школи мистецтв та працівники Центральної бібліотеки з учасниками клубу бібліотеки «Затишок».

Слово безсмертного поета вражає мудрістю, силою віри в майбутнє України. Емоційно звучали вірші у виконанні народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Случ» Центру культури «Перлина» та уривки з поем від декламаторів поезії Т. Шевченка.

Шевченкові слова завжди з нами – навіть зараз, коли триває боротьба за оновлену землю. Сьогодні Шевченко знову об’єднує всіх нас до Перемоги.

Поборемо! Обов’язково!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь