Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

УВАГА! ПІДТРИМАНО ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ!

Дата: 16.03.2023 13:32
Кількість переглядів: 122

Через офіційний веб-сайт Красилівської міської ради Хмельницької області надійшла ЕЛЕКТРОННА ПЕТИЦІЯ зміст якої наступний: «Звертаюсь щодо Інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перепрофілювання (зміни типу) закладів загальної середньої освіти Красилівської міської ради Хмельницької області, розміщеного на офіційному сайті Красилівської міської територіальної громади, а саме: з питання перепрофілювання Кульчинківської ЗОШ І-ІІ ступенів в початкову школу.

Громада села, батьки теперішніх учнів та майбутніх ПРОТИ такого рішення, про що неодноразово висловлювали свою думку в письмовій та усній формі. Нас, жителів с.Кульчинки жодного разу при зверненні не проінформували ні міські, ні сільські органи влади, що процес громадського обговорення, як виявляється, запущений ще 03.05.2022 року і добігає кінця!

На підставі якого аудиту, моніторингу, вивчення суспільної думки вирішили: "ПОТРЕБИ створювати ще одну гімназію НЕМАЄ"?

Ми розуміємо, що потім велике 2-поверхове приміщення школи буде економічно невигідно утримувати , опалювати заради 20-30 учнів 1-4 класів початкової школи. Як результат: в селі Кульчинки, жителі якого одними з перших підтримали створення Красилівської ОТГ, знищать школу.

Зараз батьків та вчителів запевняють (усно), що кілька років школа точно діятиме. Для цього треба прийняти офіційне рішення! Тому просимо перепрофілювати Кульчинківську ЗОШ І-ІІ ступенів у Кульчинківську гімназію. Кількість учнів-59, фаховість вчителів відповідають критеріям гімназії. Зараз основним є здоров'я та життя дітей - дайте можливість нашим дітям, учням 1-9 класів, в такий складний час навчатись у своєму селі.».

         Вказана ЕЛЕКТРОННА ПЕТИЦІЯ набрала необхідну кількість підписів на її підтримку і відповідно до п.п. 4.1. Розділу 4 Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій затвердженого рішенням Красилівської міської ради Хмельницької області від 13.10.2016 року № 3, Закону України «Про звернення громадян» Красилівська міська рада Хмельницької області (Відділ освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Хмельницької області) ропочинає її розгляд.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь