Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Пілотний проєкт системи електронного обліку та відеофіксації всіх дій щодо затриманих осіб в ізоляторах тимчасового тримання “Custody Records”

Дата: 28.07.2023 18:25
Кількість переглядів: 121

Сьогодні у Красилівському відділенні поліції № 4 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області презентували пілотний проєкт системи електронного обліку та відеофіксації всіх дій щодо затриманих осіб в ізоляторах тимчасового тримання “Custody Records” , облаштування якого відбулось за підтримки міської ради.

Це вже сьомий територіальний підрозділ в області, де запроваджується така система. Її мета – захистити затриманих від неправомірних дій поліцейських, а також убезпечити правоохоронців від безпідставних звинувачень.

Під час презентації присутнім пояснили, як працюватиме нова система, і показали це на прикладі ситуації із затриманням порушника. Алгоритм дій правоохоронців роз’яснювався на кожному з етапів.

Водночас присутні оглянули передбачені приміщення для проведення процесуальних дій із затриманими: кімнату інтерв’ювання, кімнату зустрічі із захисником, проведення слідчих дій, а також окреме приміщення для затриманих.

Також увазі присутніх було представлено відеоматеріали про реальну роботу інформаційної системи з досвіду інших областей України.

«Дорогою ціною нам дається шлях до європейської цивілізації. І саме сьогодні ми побачили ту часточку, яка веде нас до Європи. Ми всі повинні працювати чесно, прозоро і відкрито. Якщо такі методи буде впроваджено в роботі правоохоронних органів, то всі будуть захищені. Ми вдячні вам, що ви маєте мужність та сміливість боротися з негараздами нашого суспільства. Ми переконані, що даний проєкт поверне довіру до правоохоронних органів», - Ніла Островська

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь