Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відпустка військовослужбовців за станом здоров`я.

Дата: 16.08.2023 15:16
Кількість переглядів: 141

     З метою отримання відпустку за станом здоров’я, необхідно вчинити наступні дії: відвідати свою військову частину; написати рапорт з проханням надати відпустку за станом здоров’я відповідно до рішення військово - лікарської комісії.

У рапорті необхідно зазначити місце проведення відпустки за станом здоров’я та додати висновок військово - лікарської комісії.

 

Після написання рапорту, військовослужбовцю необхідно отримати у військовій частині відпускний квиток з датами відпустки

 

ВАЖЛИВО: Після закінчення терміну перебування на безперервному лікуванні та у відпустці за станом здоров’я необхідно пройти військово - лікарську  комісію для визначення ступеня придатності до військової служби.

 

Можливі наступні терміни тривалості такої відпустки:  30 днів; 45-60 днів – за медичними показаннями після травм (поранень) або оперативного лікування (у мирний час); продовження основного терміну на 30, а в окремих випадках на 45 або на 60 календарних днів (у мирний час)

 

ВАЖЛИВО: під час воєнного стану відпустка за станом здоров’я може двічі продовжуватися по 30 календарних днів. Тривалість відпустки за станом здоров’я може бути саме такою, яка вказана в довідці військово - лікарської комісії.

 

Командир військової частини, враховуючи місця розташування військової частини та місця проходження відпустки, може надати до 2 додаткових діб на дорогу.

 

У разі виникнення складнощів, ви можете звертатися до сектору “Красилівське бюро правової допомоги” за правовою допомогою за адресою вул.Театральна 1, м.Красилів, або за номерами телефонів 4-26-60; 0 800 213 103.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь