Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Вшанували пам’ять Героя-земляка  

Дата: 22.08.2023 12:24
Кількість переглядів: 419

Сьогодні, 22 серпня, минає рік, як у бою з ворогом загинув наш земляк Герой України, майор Національної гвардії України спецпідрозділу «Омега» – Вадим ЗЕЛЕНЮК.

Сильний, відважний та сміливий, багаторазовий чемпіон і призер України та Європи по бойовому самбо й дзюдо, чемпіон Європи по універсальному бою.

У 2010 році Зеленюк закінчив Київський національний університет внутрішніх справ. Пішов служити до Нацгвардії. Пройшов шлях від офіцера бойової штурмової групи до інструктора зі спорту І категорії групи неолімпійських видів спорту спортивної команди Клубу Національної гвардії України.

Брав участь у російсько-українській війні з 2014 року. Неодноразово виконував бойові завдання на території АТО/ ООС. Після повномасштабного вторгнення майор ЗЕЛЕНЮК захищав Україну у найгарячіших точках – від Київщини до Донбасу. 

Вадим був справжнім патріотом і Захисником свого народу, світлим, усміхненим і привітним хлопцем, який завжди був готовий прийти на допомогу. 

Сьогодні, у день смерті Героя України, міський голова Ніла Островська, секретар міської ради Ірина Морозович, староста Чернелівського старостинського округу Валентина Поліщук, учні і жителі старостинського округу поклали квіти на могилу загиблого та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. 

Пам’ятаймо про наших Захисників, які віддали найдорожче за Україну та за кожного з нас – свої життя, сьогодні, завтра, завжди… 

Вічна пам'ять та вічна слава Вадиму ЗЕЛЕНЮКУ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь