Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Дата: 12.11.2023 09:55
Кількість переглядів: 182

«Ми завжди будемо пам’ятати Героїв, які віддали найцінніше, що мали - своє життя за кожного з нас, за вільну і  незалежну Україну!» - Ніла Островська

Сьогодні перша річниця з дня загибелі військовослужбовця, солдат 1 гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки, одного з найкращих синів України який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину та народ в цій страшній війні–ГАВРИЛЮКА Івана.

 З початку повномасштабного вторгнення московської орди Іван перебував на першій лінії фронту у місцях, де велися запеклі бої, відстоював рідну землю та вірив у Перемогу. 

Виявивши стійкість та мужність, Воїн загинув 12 листопада 2022 року під час бою поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Указом Президента України від 10 травня 2023 року № 269 за особисту мужність і самовіддані дії виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі солдата ГАВРИЛЮКА Івана Андрійовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Секретар міської ради Ірина МОРОЗОВИЧ та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина СЛОБОДЯНЮК відвідали могилу та поклали квіти, вшанувавши подвиг нашого земляка, який воював за мир, за Україну, за нас.

Іван ГАВРИЛЮК назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

Вічна пам’ять полеглому Герою!
Вічна слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь