Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Комунікаційна податкова платформа працює!

Дата: 15.01.2024 14:22
Кількість переглядів: 94

Комунікаційна податкова платформа працює!

Фото без опису

Головне управління ДПС у Хмельницькій області, зважаючи на необхідність наповнення системного бюджету в умовах воєнного стану, проводить активну роботу з налагодження діалогу з бізнес спільнотою та громадськістю.    

Для цього активно використовуються різні формати взаємодії, - виїзні робочі зустрічі, «гарячі» лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації тощо. 

Також для оперативного вирішення нагальних питань, створено комунікаційну податкову платформу і на базі ГУ ДПС у Хмельницькій області.    

Такий формат спілкування сприяє ефективній комунікації з профільними бізнес-асоціаціями та об’єднаннями, пришвидшує вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень. Запрошуємо бізнес-спільноту активно користуватися регіональною комунікаційною податковою платформою за наявності нагальних питань», - наголошують у податковій службі Хмльниччини.    

Електронна адреса для звернень:    

km.ikc@tax.gov.ua    

Для пришвидшення розгляду звернень рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь