Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Урочисті проводи призовників весняного призову 2019 року на службу до лав Збройних Сил України

Дата: 22.04.2019 12:08
Кількість переглядів: 584

Указом Президента України від 30.01.2019 року № 22/2019 „Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2019 році”, визначені строки весняного призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України в 2019 році, які припадають на квітень-червень.

Фото без опису

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя. Тож 22 квітня 2019 року,  на території Красилівського районного військового комісаріату відбулись урочисті проводи призовників 1992-1999 років народження на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Щоб провести хлопців зібрались батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Міський голова Ніла Островська побажала майбутнім військовослужбовцям гідно виконувати свій конституційний обов’язок. Батьків же закликала набратися терпіння і чекати швидкого повернення змужнілих синів.

Також привітали юнаків із цією важливою подією в їх житті перший заступник голови Красилівської райдержадміністрації Дмитро Склонний та голова Красилівської районної ради Василь Пасічник

З напутніми словами до призовників звернувся військовий комісар Красилівського районного військового комісаріату, підполковник Андрій Богданов та запевнив, що юнаки не будуть допускатися на лінію фронту в Операції об’єднаних сил.  

За традицією, на мирну військову службу призовників благословив настоятель Церкви Рівноапостольного Князя Володимира УГКЦ отець Ігор та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

Під звуки оркестру Красилівського Центру культури і дозвілля «Перлина» усі присутні урочисто провели майбутніх солдатів на строкову військову службу.

Сьогодні Батьківщина довіряє нашим призовникам найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Тож в добру, щасливу дорогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь