Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ветерани-тенісисти Красилівської громади у трійці лідерів Хмельниччини

Дата: 22.05.2019 15:55
Кількість переглядів: 433

18-19 травня 2019 року у місті Хмельницький проходив особистий чемпіонат Хмельницької області серед ветеранів спорту з настільного тенісу. Змагання проводилися під патронатом управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації, обласного відділення Міжнародної Асоціації ветеранів фізичної культури і спорту та Хмельницької обласної Федерації настільного тенісу з метою визначення кращих тенісистів серед чоловіків та жінок по вікових групах для участі у фіналі VIII літніх ігор ветеранів спорту пам’яті М. М. Баки. У чемпіонаті змагалося 16 команд з усієї Хмельниччини.

У досить напруженій боротьбі, команда Красилівської об’єднаної територіальної громади у складі 10 спортсменів-тенісистів вибороли дві золоті медалі (серед чоловіків Микола Диса, а серед жінок – Лариса Бобровська) та одну бронзу, яку здобув Олександр Петрук. Також, в п’ятірку кращих тенісистів області ввійшов Сергій Нагребецький. У загальному підсумку чемпіонату, на ряду з містами Хмельницький та Кам'янець-Подільський, красилівчани у трійці лідерів Хмельницької області з тенісу настільного серед ветеранів спорту. Чемпіони та призери обласних змагань нагородженні грамотами та медалями управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

Вітаємо команду Красилівської громади із блискучим виступом на чемпіонаті області! Бажаємо спортсменам-ветеранам міцного здоров’я та енергії!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь