Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено обстеження пунктів прийомів металобрухту в місті Красилів

Дата: 03.06.2019 13:06
Кількість переглядів: 681

 

  У зв’язку з тим, що в значній мірі зросла кількість крадіжок деталей верхньої будови колії, деталей рухомого складу, засобів та пристроїв сигналізації, централізації та блокування, іншого металевого майна АТ «Укрзалізниця».

30  травня 2019 року, робочою групою міської ради проведено чергове обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території міста Красилів. До складу робочої групи також були залученні працівники Укрзалізниці: заступник начальника Старокостянтинівської колії, Лаговський Вадим та бригадир колії й околодку Старокостянтинівської дистанції колії, Ільїн Юрій. У ході обстеження пунктів прийому металобрухту не було виявлено деталей, засобів та пристроїв залізничного походження. Дільничний офіцер поліції Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Спеціальний Михайло роз’яснив підприємцям яка відповідальність чекає правопорушників, а також наголосив, що у разі надходження деталей, засобів та пристроїв залізничного походження негайно повідомляти поліцію. Працівником Красилівської міської ради була проведена роз’яснювальна робота з підприємцями, щодо можливих жахливих наслідків, якщо правопорушники будуть і надалі демонтувати залізничні колії.

 З метою уникання подальших правопорушень, працівники АТ «Укрзалізниця» розробляють буклети з зображеннями деталей, засобів та пристроїв залізничного походження, які можуть бути демонтовані. Данні буклети будуть роздані всім підприємцям, які здійснюють прийом металобрухту. Це дасть змогу суб’єктам господарювання розпізнати деталі, які можливо були незаконно демонтовані та відповідно відреагувати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь