Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Презентація книги історика-краєзнавця Володимира Андрійовича Пасіченка «Заставки: сторінки історії»

Дата: 06.06.2019 16:46
Кількість переглядів: 583

6 червня 2019 року у Заставківському сільському будинку культури відбулася презентація книги історика-краєзнавця Володимира Андрійовича Пасіченка «Заставки: сторінки історії», яка стала надзвичайно приємною подією для жителів села.
Ведучі заходу, бібліотекар Лариса Андрощук та директор будинку культури Ольга Рудик ознайомили присутніх зі сторінками біографії та дослідницькою діяльністю Володимира Пасіченка. 
Володимир Андрійович розповів учасникам заходу про задум підготовки і виходу книги, матеріали, які лягли в її основу, та про людей, які причетні до випуску цього видання.

У заході взяли участь міський голова Ніла Островська, в. о. старости Надія Стасюк, директор ТОВ «Заставки – Агро» Анатолій Томчук, директор Заставківської ЗОШ І-ІІ ст. Марія Петрук, які щиро подякували Володимиру Андрійовичу за його багаторічну працю вкладену у створення книги, яка допоможе краще пізнати історію рідного села, пройнятися повагою до його минувшини і сучасності, сприятиме налагодженню духовного зв’язку між людьми різних поколінь. Захід супроводжувався музичними номерами вокальної групи Заставківського сільського будинку культури. Усі присутні мали можливість ознайомитися з матеріалами книжково-ілюстративної виставки та переглянути слайдову презентацію «Заставки: сторінки історії».

Тож, завдяки фінансової підтримки міського голови Ніли Островської, директора ТОВ «Заставки-АГРО» Анатолія Томчука, директора ТОВ «Агропартнер-1» Володимира Федченка, бібліотеки Красилівської громади поповнилась новою історією села Заставки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь