Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

За зайняття гральним бізнесом судитимуть двох мешканців м. Красилів

Дата: 20.06.2019 13:44
Кількість переглядів: 495

Правоохоронними органами району продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів та притягнення винних до відповідальності.

За процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури, слідчим відділом Красилівського відділу поліції завершено досудове розслідування за фактом зайняття гральним бізнесом.

У жовтні 2017 року правоохоронцями припинено функціонування забороненого законодавством грального закладу у м. Красилів.

За результатами проведеного, в межах кримінального провадження, санкціонованого обшуку виявлено та вилучено три гральні автомати, а також кошти в сумі 8 тис грн.

Висновками судової комп’ютерно-технічної експертизи підтверджено, що вилучена техніка з встановленим програмним забезпеченням відноситься до гральних автоматів типу «відеослот», а результат гри на них носить випадковий характер та не залежить від навиків гравця.

За результатами досудового розслідування зібрано достатньо доказів вчинення операторами гральних автоматів кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Наразі, обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до Красилівського районного суду.

 

Заступник керівника

місцевої прокуратури                                                                    С. Комонюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь