Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Зустріч міського голови з вихованцями гуртка юних журналістів «Kvintoград»

Дата: 25.06.2019 15:56
Кількість переглядів: 1102

Напередодні Дня молоді, 25 червня 2019 року вихованці гуртка юних журналістів «Kvintoград» Харчук Ілля, Бондарчук Софія, Гончарук Денис, Дух Іванна, Осадчук Валерія разом із керівником, учителем української мови та літератури Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ і ступеня» Людмилою Кравчук, зустрілися з міським головою Нілою Островською.

Під час щирої та відвертої розмови, учні презентували роботу гуртка та власні доробки, розповіли про участь в обласному етапі Всеукраїнського турніру юних журналістів, де посіли почесне третє місце, поділилися враженнями про спілкування з однолітками з інших областей України.

«Спілкуючись з однолітками, неодноразово наголошував на тому, що головний ворог людини - це лінощі. Ми повинні зрозуміти, що ніхто не зробить нашу країну кращою, крім нас самих. Для цього кожен має робити свою справу: чітко виконувати свої обов’язки і дотримуватися закону», - зазначив Харчук Ілля.

По завершені зустрічі, міський голова запропонувала юним журналістам долучитися до висвітлення проблем, інтересів та цікавих пропозицій учнівської молоді на веб-сторінці сайту міської ради.

«Я дуже задоволена спілкуванням з вами. Ви не боїтесь спілкуватись, ставите зовсім не дитячі питання – все це говорить про те, що ви на вірному шляху і сьогодні переді мною вже практично фахові журналісти»- підкреслила Ніла Островська

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь