Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 18.07.2019 15:39
Кількість переглядів: 482

18 липня 2019 року під час позачергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконкому розглянули дев’ять протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 і ч. 2 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та наклали на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження і штрафу за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Рішеннями виконавчого комітету створено комісії з передачі в комунальну власність громади житлового будинку по вул. Центральна, 33 в м. Красилів, внесено зміни до розкладів руху автобусних маршрутів загального користування на території громади, погоджено проведення благоустрою територій в місті.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши висновок служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації про підтвердження місця проживання дітей для їх тимчасового виїзду за межі України, виконкомом прийнято відповідне рішення.
Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, розглянуто питання щодо подання суду кандидатури для призначення опікуна в ході розгляду відповідної судової справи.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконкомом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь