Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада взяла участь в проекті «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 05.08.2019 16:34
Кількість переглядів: 607

2 серпня 2019 року, куратори Проекту від Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області провели моніторинговий візит до Красилівської ОТГ з метою реалізації концепції Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади», яка передбачає інтеграцію дільничних офіцерів до територіальних громад таким чином, щоб вони 90% робочого часу проводили в громаді, опікуючись її проблемами, для покращення забезпечення публічної безпеки та правопорядку, покращення співпраці підрозділів НПУ з органами місцевого самоврядування.

В ході візиту куратори проекту зустрілись з міським головою Нілою Островською та керівництвом Красилівського відділу поліції ГУНП  Хмельницької області.  Поліцейські обговорили з керівництвом міста можливості та умови участі в проекті «Поліцейський офіцер громади».

Міський голова Ніла Островська зауважила, що для Красилівської громади, поява поліцейського офіцера громади дозволить оперативно вирішувати проблеми, що турбують населення та покращить якість поліцейських послуг у громаді.

 В свою чергу поліція обіцяє забезпечити кадровий резерв, навчання, зарплатню, зброю, службовий автомобіль та спеціальний планшет, де буде міститися електронна документація відповідним працівникам поліції.

 Офіцери громади не залучатимуться до охорони держустанов, чи масових заходів, а будуть працювати на безпеку громади. Такі поліцейські відповідатимуть за правопорядок і профілактику злочинів на території громади і співпрацюватимуть з керівництвом ОТГ.

Під час робочої зустрічі заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марина Слободянюк та поліцейські обстежили потенційний варіант приміщення для облаштування станції майбутнього офіцера громади та обговорили питання підбору таких поліцейських з числа мешканців громади. Ті, кого обере комісія, протягом двох з половиною місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс. Майбутні офіцери громад вивчатимуть тактичну та вогневу підготовку, відпрацьовуватимуть навички екстремального керування автомобілем та комунікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь