Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Привітали Ювілярку!

Дата: 07.08.2019 16:15
Кількість переглядів: 691

Сьогодні, 7 серпня 2019 року, відзначає своє 90-річчя з дня народження ветеран праці, жителька села Кульчини – Хабуда Ніна Іванівна.

З ювілейною датою Ніну Іванівну привітали міський голова Ніла Островська та в.о. старости села Кульчини Надія Файдевич, які висловили вдячність ювілярці за її добросовісну та невтомну працю у час післявоєнної відбудови. Побажали їй міцного здоров’я, родинного затишку, бадьорості духу, пошани від людей та турботи від рідних, а також відсвяткувати ще не один ювілей.

Ніна Іванівна з великим хвилюванням і радістю приймала вітання і охоче розповіла про свій життєвий шлях, який був нелегким та тернистим. Вона вийшла заміж, стала матір’ю трьох донечок, яким і пресвятила все своє життя. Пережила важкі повоєнні роки, голодомор, революції, багато років присвятила роботі на сільськогосподарському підприємстві «Поділля» села Кульчини. Нажаль, чоловік ювілярки не дожив до такого поважного віку, як вона. Та найбільшим ударом для Ніни Іванівни, стала смерть рідної доньки.

Не дивлячись на всі виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з родиною та односельчанами. Завжди усміхнена і привітна. На сьогодні, ювілярка має онуків, радіє правнукам і праправнукам.

Дякуючи гостям за вітання, іменинниця сказала, що любов до людей та праці дарує довголіття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь