Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 04.09.2019 16:39
Кількість переглядів: 438

04 вересня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Виконком розглянуто ряд важливих питань в сфері надання послуг із соціальної підтримки населення, функціонування будинку сімейного типу, щодо регулювання земельних відносин.
Рішеннями виконавчого комітету внесено зміни до складу адміністративної комісії, надано в оренду нерухоме майно комунальної власності громади для показу вистав, проведення презентації, розміщення телекомунікаційного устаткування та ін.

В ході засідання виконкому розглянуто чотири протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

Розглянувши звернення фізичних осіб-підприємців, члени виконавчого комітету погодили розміщення тимчасових торговельних наметів для роздрібної торгівлі, дитячих атракціонів та промостійки, а також проведення розважальних заходів лінією магазинів EVA в міському парку відпочинку під час святкування Дня міста.
На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, користувачами і власниками якого є діти.

На підставі звернення Красилівської центральної районної лікарні щодо безкоштовного харчування дітей на молочній кухні, виконкомом затверджено список дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей, які проживають на території громади та підлягають безкоштовному харчуванню на дитячій молочній кухні в другому півріччі 2019 року.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь