Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ухвалено зміни до бюджету об’єднаної громади

Дата: 03.10.2019 08:07
Кількість переглядів: 429

Враховуючи нагальні потреби у фінансуванні житлово-комунального господарства та соціальної сфери об’єднаної громади, 29-а сесія Красилівської міської ради, позачергове пленарне засідання якої відбулося
02 жовтня 2019 року, прийняла зміни до бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.
За рахунок перегляду бюджетних призначень та використання частини резервного фонду проведено перерозподіл коштів бюджету громади на загальну суму 2 млн. 578,8 тис.грн.

Депутати міської ради вирішили за необхідне виділити кошти на потреби житлово-комунального господарства громади, а саме:
- придбання шин на комунальну техніку Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного підприємства (64,0 тис.грн.);
- капітальний ремонт автогрейдера Красилівської житлово-експлуатаційної контори (52,5 тис.грн.);
- відшкодування Красилівській житлово-експлуатаційній конторі та іншим перевізникам коштів за перевезення громадян пільгових категорій (107,5 тис.грн.).

Виділено також кошти і на благоустрій громади, а саме:
- виготовлення і встановлення огорожі біля дитячого майданчика по вул. Центральна, 29Б (29,5 тис.грн.);
- виготовлення і встановлення лавок біля житлових будинків по вул. Центральна, 29А та 33Б (9,5 тис.грн.).
З метою постійного забезпечення жителів с. Волиця питною водою, сесія міської ради в черговий раз виділила кошти для Комунального підприємства «Случ» на відшкодування різниці між затвердженим тарифом та собівартістю послуг, що надається підприємством в сумі 11,0 тис.грн.

З метою реалізації проекту регіонального розвитку, що фінансується за рахунок державного бюджету «Продукція з сільського двору до міської оселі: система доставки сільськогосподарської продукції в межах Хмельницького регіону», загальна вартість якого становить 12,0 млн.грн., міською радою виділено співфінансування проекту на 2019 рік в сумі 250,0 тис.грн.

Враховуючи звернення жителів щодо необхідності проведення ремонтних робіт у багатоквартирних житлових будинках, міською радою направлено 46,3 тис.грн. на придбання матеріалів для ремонту покрівлі житлового будинку по вул. Василя Стуса, 8А та 3,5 тис.грн. на придбання матеріалів для утеплення частини горища житлового будинку по вул. Василя Стуса, 2 (над квартирою інваліда першої групи).
Втретє, за роки проведення військового російсько-українського протистояння на сході України, міською радою прийнято рішення про надання фінансової підтримки на придбання житла учаснику бойових дій, котрий перебуває на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті міської ради, користується правом першочергового одержання жилих приміщень та є першим у списку учасників бойових дій на сході України. З цією метою, сесія виділила учаснику бойових дій кошти в розмірі 300,0 тис.грн., що становить 50 % вартості нормативної площі придбаного ним житла.

Не залишили депутати по за увагою і медичні потреби жителів громади – для виготовлення проектів газифікації амбулаторій та фельдшерсько -акушерських пунктів громади, міська рада направила 60,0 тис.грн.

Для забезпечення належного обслуговування одиноких громадян похилого віку, Красилівському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виділено кошти в сумі 61,0 тис.грн. на заробітну плату працівників центру.

Для покращення матеріальної бази закладів загальної середньої освіти об’єднаної громади (придбання проектора, екрана, телевізора та багатофункціонального пристрою), виділено 40,0 тис.грн.

З метою популяризації активного та здорового способу життя дітей та підлітків громади, депутати також направили 5,0 тис.грн. на фінансову підтримку Спортивного клубу «Греплінг» для участі представників клубу в змаганнях.

Окрім того, сесія міської ради прийняла субвенцію з державного бюджету в сумі 860,888 тис.грн. для надання послуг з доступу до інтернету закладів загальної середньої освіти об’єднаної громади та направила ці кошти відділу освіти молоді та спорту міської ради для реалізації проекту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь