Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Розглянули питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 17.10.2019 15:34
Кількість переглядів: 406

17 жовтня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому обговорили хід виконання бюджету громади за дев’ять місяців 2019 року. 

Було проінформовано, що за дев’ять місяців 2019 року до загального фонду бюджету громади мобілізовано 145970,4 тис. грн., що складає 101,0 % до затверджених призначень, а до спеціального фонду – 8179,5 тис. грн., що складає 111,7 % до затверджених призначень. Зазначено, що відповідно до податкових надходжень та згідно запланованих показників проводилося фінансування видаткової частини бюджету. Видаткова частина загального фонду бюджету громади за дев’ять місяців 2019 року профінансована на 93,55 %. План за вказаний період, з урахуванням внесених змін, складав 133835,9 тис. грн., профінансовано – 125205,7 тис. грн. Видаткова частина спеціального фонду бюджету громади за звітний період виконана на 58,52 %. Протягом січня-вересня 2019 року іншим бюджетам перераховано 15787,7 тис. грн. міжбюджетних трансфертів. В ході обговорення зазначеного питання, членів виконкому ознайомлено із видатками бюджету громади.

Члени виконавчого комітету розглянули ще одне планове питання порядку денного, яке стосувалось дебіторської та кредиторської заборгованості Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, Красилівської житлово-експлуатаційної контори та Красилівського підприємства теплових мереж за третій квартал 2019 року. Було відмічено, що загальний обсяг дебіторської заборгованості комунальних підприємств громади, станом на 01.10.2019 року, становить 2604,3 тис. грн. (на 01.07.2019 року – 2720,5 тис. грн.), а розмір кредиторської заборгованості – 3086,4 тис. грн. (на 01.07.2019 року – 2596,9 тис. грн.). Під час розгляду даного питання заслухано представників зазначених комунальних підприємств.

Серед планових питань також було питання про стан розгляду звернень громадян у Красилівській міській раді, що надійшли за дев’ять місяців 2019 року, за результатами обговорення якого члени виконкому прийняли відповідне рішення.

Окремі рішення виконавчого комітету стосувалися житлово-комунальної сфери, орендних відносин, пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту, благоустрою, земельних питань, адресних номерів та ін.

В ході засідання виконкому розглянуто сім протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно житлового приміщення, власниками якого будуть діти.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь