Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

75–та річниця визволення України від нацистських загарбників

Дата: 28.10.2019 14:44
Кількість переглядів: 440

Сьогодні, 28 жовтня 2019 року на Меморіальному комплексі Площа слави відбувся захід однієї з найбільш значущих дат в своїй історії - 75–ї річниці  визволення України від нацистських загарбників.

        В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав їх розгром та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

        Міський голова Ніла Островська та секретар міської ради Ірина Морозович покладанням квітів до підніжжя меморіальних плит віддали  данину пам’яті воїнам, які загинули в боях за звільнення України, і мирним жителям, що постраждали від дій нацистських окупантів.

        Усі присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять усіх хоробрих воїнів 2-ї світової війни, які визволяли рідну землю від нацистських окупантів, пам'ять мирних жителів, страчених нацистами;  та світлу пам'ять Героїв сьогодення – воїнів АТО-ООС, які мужньо загинули у боях за територіальну цілісність нашої рідної України.    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь