Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 14.11.2019 15:22
Кількість переглядів: 400

14 листопада 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, розглянуто питання щодо організації та проведення в громаді заходів до Дня Гідності та Свободи і Дня пам’яті жертв голодоморів. Так, рішеннями виконкому передбачено проведення 21 листопада 2019 року мітингу з нагоди Дня Гідності та Свободи біля пам’ятника Героям України в м. Красилів, а 23 листопада 2019 року мітингу до Дня пам’яті жертв голодоморів біля пам’ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій в м. Красилів (план заходів буде розміщено в газеті „Красилівський вісник” та на веб-сайті Красилівської міської ради).

 

Ще одним із планових питань порядку денного було питання про проведення на території громади заходів в рамках Всесвітньої кампанії „16 днів проти насильства”, за результатами розгляду якого, члени виконкому затвердили план заходів, що будуть проводитись з 25 листопада по 10 грудня 2019 року в закладах освіти, культури та серед жителів громади.

Виконавчим комітетом також оголошено акцію „Миколаєм може бути кожен”, доповнено перелік працівників міської ради, уповноважених на складання актів обстеження матеріально-побутових умов для призначення (відновлення) житлових субсидій жителям громади, змінено адресний номер житлового будинку.

 

В ході засідання виконкому розглянуто шість протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно житлових приміщень, користувачами яких є діти.

 

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо підчистки та видалення зелених насаджень на території громади, актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь