Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста першої категорії сектору містобудування та архітектури Красилівської міської ради.

Дата: 15.11.2019 15:11
Кількість переглядів: 448

 

1. Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади спеціаліста першої категорії сектору містобудування та архітектури Красилівської міської ради:

- громадянство України;

- вища освіта;

- вільне володіння державною мовою;

- вміння працювати на персональному комп’ютері.

 

До конкурсної комісії необхідно подати такі документи: заяву про участь у  конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Особи, які бажають взяти участь у зазначеному конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік у порядку, визначеному Законом України „Про запобігання корупції” (в електронному вигляді шляхом заповнення відповідної форми на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції).                                                                    

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: пл. Незалежності, 2, м. Красилів, 31000, Красилівська міська рада Хмельницької області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь