Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Розпочинається голосування за проекти, подані до бюджету участі Красилівської міської ОТГ

Дата: 17.11.2019 16:29
Кількість переглядів: 1317

До участі в програмі надійшло 23 проекти від жителів Красилівської ОТГ, на загальну суму 1 млн. 49 тис. 788 грн. Всі проекти, отримали позитивну оцінку від Координаційної ради з питань Громадського бюджету Красилівської громади та були допущені до голосування.

Детальніше з назвами проектів, їх описами та сумами необхідних коштів можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/eeHvkec

Звертаємо Вашу увагу, що голосування за проекти триватиме з 18 по 24 листопада 2019 року. Кожен мешканець Красилівської міської об’єднаної територіальної громади зможе проголосувати одночасно лише за 1 обраний проект.

Проголосувати за проекти можна в паперовому вигляді – заповнивши бланк для голосування в одному з пунктів голосування. Заповнений бланк для голосування потрібно буде кинути у відповідну урну.

Скачати бланк можна за посиланням: https://cutt.ly/7eHvubV

Пунктів для голосування, де будуть знаходитись урни, всього 8 – це адміністративні приміщення кожного зі старостинських округів (колишніх сільських рад) та приміщення Красилівської міської ради (1 поверх).

Право голосу має особа, громадянин України віком від 16 років, який зареєстрований на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади, що підтверджується офіційним документом (паспорт, ID-картка).

Голосування – особисте, за інших громадян не допускається.

Більш детальну інформацію щодо порядку голосування можна отримати на офіційному сайті Красилівської громади у розділі «Бюджет участі» (https://cutt.ly/GeHvphQ) . У разі виникнення запитань просимо звертатись за контактним телефоном Сектору економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради: (03855) 4-24-99 або надіславши запитання на електронну адресу: krasyliv_rada@ukr.net

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь