Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Волонтерство – це рух!

Дата: 05.12.2019 15:50
Кількість переглядів: 463

5 грудня 2019 року, весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів. У нашій громаді, на Красилівщині, є чимало волонтерів , які об’єдналися задля доброї справи.

Тож сьогодні, у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 ім. Петра Кізюна було проведено патріотичну годину «Волонтерство – це рух!», на якій були присутні міський голова Ніла Островська, волонтер, головний лікар Красилівської центральної районної лікарні Денис Дудко, місіонер-волонтер римо-католицької парафії «Серце Ісуса» Микола Палівода, служителька парафії «Серце Ісуса» Олександра Чернявська та народний аматорський гурт «Висота».

До присутніх звернулась міський голова : «Волонтери – це люди особливої касти, які творять добро, без будь-яких очікувань винагороди. Вони за покликом душі роблять хороші справи: жертвують свою енергію, здоров’я, час, зусилля, свій особистий простір – змінюючи світ навколо себе на краще. І повірте, якщо роботи хороші справи, це добро сторицею повертаються назад.», та вручила подяки за проявлену волонтерську ініціативу, почуття патріотизму та відданості, активну громадську позицію Денису Дудку та Миколі Паліводі.

В своїх словах волонтери відверто говорили про волонтерський рух, який сьогодні об'єднує тисячі українців: посильну роботу, благодійні концерти, зустрічі з бійцями, участь в благодійних акціях та багато інших добрих справ.

В свою чергу вчитель історії-керівник шкільного музею Ольга Заїка розповіла про участь у волонтерському русі шкільної молоді.

Сподіваємось, що ця зустріч надихнула усіх присутніх на нові благодійні справи, які будуть надалі розвиватись у нашій громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь