Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Волонтерство – це рух!

Дата: 05.12.2019 15:50
Кількість переглядів: 481

5 грудня 2019 року, весь світ відзначає Міжнародний день волонтерів. У нашій громаді, на Красилівщині, є чимало волонтерів , які об’єдналися задля доброї справи.

Тож сьогодні, у Красилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 ім. Петра Кізюна було проведено патріотичну годину «Волонтерство – це рух!», на якій були присутні міський голова Ніла Островська, волонтер, головний лікар Красилівської центральної районної лікарні Денис Дудко, місіонер-волонтер римо-католицької парафії «Серце Ісуса» Микола Палівода, служителька парафії «Серце Ісуса» Олександра Чернявська та народний аматорський гурт «Висота».

До присутніх звернулась міський голова : «Волонтери – це люди особливої касти, які творять добро, без будь-яких очікувань винагороди. Вони за покликом душі роблять хороші справи: жертвують свою енергію, здоров’я, час, зусилля, свій особистий простір – змінюючи світ навколо себе на краще. І повірте, якщо роботи хороші справи, це добро сторицею повертаються назад.», та вручила подяки за проявлену волонтерську ініціативу, почуття патріотизму та відданості, активну громадську позицію Денису Дудку та Миколі Паліводі.

В своїх словах волонтери відверто говорили про волонтерський рух, який сьогодні об'єднує тисячі українців: посильну роботу, благодійні концерти, зустрічі з бійцями, участь в благодійних акціях та багато інших добрих справ.

В свою чергу вчитель історії-керівник шкільного музею Ольга Заїка розповіла про участь у волонтерському русі шкільної молоді.

Сподіваємось, що ця зустріч надихнула усіх присутніх на нові благодійні справи, які будуть надалі розвиватись у нашій громаді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь