Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Публічна консультація щодо вдосконалення механізму залучення місцевих жителів до вирішення найбільш актуальних питань життя Красилівської міської об’єднаної територіальної громади шляхом впровадження Бюджету участі

Дата: 16.12.2019 17:39
Кількість переглядів: 324

16 грудня о 13:00 в малій залі Красилівської міської ради було проведено публічну консультацію щодо вдосконалення механізму залучення місцевих жителів до вирішення найбільш актуальних питань життя Красилівської міської об’єднаної територіальної громади шляхом впровадження Бюджету участі.

Розпочала захід міський голова Ніла Островська:
«Ми змогли впровадити громадський бюджет за три з половиною місяці. Загалом, для участі в програмі надійшло 23 проекти від жителів Красилівської ОТГ, на загальну суму 1 млн. 49 тис. 788 грн., а у голосуванні взяло участь більше 4 тисяч жителів нашої громади.

При цьому цю консультацію ми вирішили провести для вдосконаленням механізму залучення місцевих жителів до вирішення найбільш актуальних питань життя громади».

У публічній консультації взяли участь жителі громади, голови громадських організацій, члени координаційної ради з питань впровадження Бюджету участі на території Красилівської громади, депутати, працівники міської ради та старости. Координував захід представник ГО “Центр UA” Олег Черненко.

Учасники обговорили способи та механізми залучення жителів Красилівської громади до розподілу коштів громади через бюджет участі, а також напрацювали перелік пропозицій щодо вдосконалення Бюджету участі на наступний рік.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь