Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відзначено обдаровану молодь Красилівської громади!

Дата: 27.12.2019 11:27
Кількість переглядів: 356

26 грудня 2019 року у місті Хмельницький, за поданням Красилівської міської ради, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет вручив обласні премії «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» молоді Красилівської громади.

У номінації «За наукові досягнення» – Макарець Аліні, учениці Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступенів», члену Малої Академії наук України.

У 2018-2019 навчальному році Аліна стала призером та переможцем районних олімпіад з біології, хімії, французької мови. В обласному етапі олімпіад Аліна виборола ІІІ місце з хімії та І місце з французької мови. Найбільшим досягненням учениці у цьому навчальному році стало ІІ місце у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з французької мови.

Макарець Аліна активно займається науково-дослідницькою роботою у Малій Академії наук України. Так, у 2018-2019 навчальному році вона представила на районному етапі 3 науково-дослідницькі роботи з хімії, української та французької мов, які були відзначені грамотами. В обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Аліна отримала диплом ІІ ступеня у секції «Французька мова».

У номінації «За творчі досягнення» – Возній Єлизаветі, учениці дитячої Школи мистецтв Красилівської міської ради (клас бандури). За період навчання у Красилівській дитячій Школі мистецтв Єлизавета зарекомендувала себе як творча, здібна, відповідальна та комунікабельна учениця. За 2018-2019 навчальний рік вона виконала програму за 5 і 6 класи, та була переведена одразу до 7 класу.

Єлизавета є активною учасницею творчого та концертного життя школи у складі Зразкового хорового колективу «Гармонія», як учасник Тріо бандуристів «Золоті струни», та як соліст-виконавець:

І місце – Всеукраїнський фестиваль-конкурс бандурного мистецтва «Золоті струни» м. Хмельницький (2019);

II місце (Гран Прі) – Відкритий конкурс мистецтва гри на народних інструментах «Весняні орнаменти 2019» м. Київ (2019);

ІІ місце – Всеукраїнський фестиваль-конкурс бандурного мистецтва «Кобзарському роду нема переводу!» м. Кам’янець-Подільський (2019);

І місце – Всеукраїнський фестиваль-конкурс бандурного мистецтва «Кобзарському роду нема переводу!» м.Кам’янець-Подільський (2018);

II місце – відкритий конкурс бандурного мистецтва «І задзвеніли струни…» м. Хмельницький (2018).

Красилівська міська об’єднана територіальна громада пишається Вами та бажає нових яскравих здобутків і перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь