Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відзначено обдаровану молодь Красилівської громади!

Дата: 27.12.2019 11:27
Кількість переглядів: 385

26 грудня 2019 року у місті Хмельницький, за поданням Красилівської міської ради, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитро Габінет вручив обласні премії «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» молоді Красилівської громади.

У номінації «За наукові досягнення» – Макарець Аліні, учениці Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступенів», члену Малої Академії наук України.

У 2018-2019 навчальному році Аліна стала призером та переможцем районних олімпіад з біології, хімії, французької мови. В обласному етапі олімпіад Аліна виборола ІІІ місце з хімії та І місце з французької мови. Найбільшим досягненням учениці у цьому навчальному році стало ІІ місце у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з французької мови.

Макарець Аліна активно займається науково-дослідницькою роботою у Малій Академії наук України. Так, у 2018-2019 навчальному році вона представила на районному етапі 3 науково-дослідницькі роботи з хімії, української та французької мов, які були відзначені грамотами. В обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Аліна отримала диплом ІІ ступеня у секції «Французька мова».

У номінації «За творчі досягнення» – Возній Єлизаветі, учениці дитячої Школи мистецтв Красилівської міської ради (клас бандури). За період навчання у Красилівській дитячій Школі мистецтв Єлизавета зарекомендувала себе як творча, здібна, відповідальна та комунікабельна учениця. За 2018-2019 навчальний рік вона виконала програму за 5 і 6 класи, та була переведена одразу до 7 класу.

Єлизавета є активною учасницею творчого та концертного життя школи у складі Зразкового хорового колективу «Гармонія», як учасник Тріо бандуристів «Золоті струни», та як соліст-виконавець:

І місце – Всеукраїнський фестиваль-конкурс бандурного мистецтва «Золоті струни» м. Хмельницький (2019);

II місце (Гран Прі) – Відкритий конкурс мистецтва гри на народних інструментах «Весняні орнаменти 2019» м. Київ (2019);

ІІ місце – Всеукраїнський фестиваль-конкурс бандурного мистецтва «Кобзарському роду нема переводу!» м. Кам’янець-Подільський (2019);

І місце – Всеукраїнський фестиваль-конкурс бандурного мистецтва «Кобзарському роду нема переводу!» м.Кам’янець-Подільський (2018);

II місце – відкритий конкурс бандурного мистецтва «І задзвеніли струни…» м. Хмельницький (2018).

Красилівська міська об’єднана територіальна громада пишається Вами та бажає нових яскравих здобутків і перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь