Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Постійна комісія міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності провела своє позачергове засідання

Дата: 03.02.2020 18:48
Кількість переглядів: 357

03 лютого 2020 року провела своє позачергове засідання постійна депутатська комісія Красилівської міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності.

 

Комісія погодила розмір заробітної плати, яка враховується при визначенні вартості нового будівництва, реконструкції та капітального ремонту за рахунок коштів бюджету Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік в сумі 9954,78 грн.

 

З метою  забезпечення регулярного автобусного сполучення між містом і селами Чепелівка й Кульчини, розглянувши пропозиції банківських установ щодо умов надання фінансового лізингу транспортних засобів,  депутатами міської ради визначено, що найкращі  пропозиції щодо відсоткової ставки строку лізингу та страхування автобусів запропоновано АБ ,,Укргазбанк ’’. Відповідно, Красилівській житлово-експлуатаційній конторі рекомендовано провести підготовку відповідних документів на  укладення договору фінансового лізингу на  придбання двох автобусів ,,Богдан’’ А22112 пасажиромісткістю 61 чол., з них: 17 пасажирських сидінь, загальною вартістю 3,8 млн. грн.  та направити їх до АБ ,,Укргазбанк’’.

 

На виконання рішення міської ради від 01.11.2019 року № 3 ,,Про викуп земельної ділянки для суспільних потреб’’, з метою влаштування дороги для під’їзду до водозабірної свердловини по вул. Перемоги,  депутатська комісія провела перемовини із власником  земельної ділянки по вул. Перемоги та погодила її вартість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь