Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Черговий виконком: житлово-комунальне господарство, соціальна сфера та інші питання

Дата: 13.02.2020 16:13
Кількість переглядів: 391

13 лютого 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, прийнято важливі рішення з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

Так, члени виконкому розпочали роботу із заслуховування інформації про звернення громадян, яких у 2019 році до міської ради надійшло 3327, з них 2008 – письмових і 1319 – отримано під час особистого прийому. Проаналізувавши стан розгляду звернень громадян у міській раді за попередній рік, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

З метою удосконалення системи фінансового планування, підвищення ефективності роботи Красилівської ЖЕК, члени виконкому розглянули доопрацьований фінансовий план зазначеного підприємства на 2020 рік та затвердили його.

Виконавчим комітетом розглянуті питання щодо організації та проведення в громаді меморіальних заходів 15 лютого 2020 року до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 20 лютого 2020 року до Дня Героїв Небесної Сотні.

Окремі рішення стосувалися пасажирських перевезень, встановлення дорожніх знаків на території громади, розміщення виїзної торгівлі, проведення релігійною громадою мирного заходу в м. Красилів та ін.

Члени виконавчого комітету розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення стосовно житлових прав громадян, змінили адресні номери житлових будинків, погодили проведення святкового заходу, внесли зміни до розкладу руху автобусного маршруту загального користування № 2 «Залізничний вокзал - Автостанція - Оболонь - Башта».

В ході засідання виконкому розглянуто шість протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення термінів реєстрації місця проживання.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно житлових приміщень, користувачами яких є малолітні діти.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Красилівської міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь