Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада вшанувала воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2020 13:45
Кількість переглядів: 533

Цьогоріч, 15 лютого, у 31-у річницю виведення військ з Афганістану, в День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, жителі Красилівської громади урочистою ходою,хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя пам’ятного знаку воїнам, що загинули в Афганістані, дошки Слави та пам’ятника «Героям України» вшанували пам’ять воїнів-інетрнаціоналістів.

У цей день український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне пекло бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

У великому залі адмінбудинку до присутніх звернулась міський голова Ніла Островська: «Шановні воїни-інтернаціоналісти! Від імені усієї громади, дякую Вам за те, що Ви з честю виконали свій військовий обов’язок. Низько вклоняюсь перед рідними загиблих хлопців. Нехай Господь додає сили вам жити далі.»

За особистий внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління, захист соціальних прав ветеранів війни, сімей загиблих, підтримку волонтерського руху по збору допомоги для збройних сил України грамотами виконавчого комітету Красилівської міської ради були нагороджені:

- Лобов Валерій Вадимович, учасник бойових дій в Афганістані,

- Теслик Олександр Леонідович, учасник бойових дій в Афганістані,

- Березюк Микола Антонович, учасник бойових дій на Кубі,

- Вижлян Микола Степанович, учасник бойових дій в Єгипті.

Також до привітань долучились заступник голова районної ради Микола Білик, заступник керівника апарату райдержадміністрації Світлана Олексійчук, голова Красилівської районної організації "Спілка ветеранів Афганістану" (воїнів-інтернаціоналістів) Володимир Демчук, голова громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Петро Галищук та голова районної громадської організації « Патріоти Красилівщини» Сергій Лукіянчук.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих. А всім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн, бажаємо міцного здоров’я, сили духу, родинного щастя та благополуччя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь